Mladoporočenci


 
Pravijo da gre tretje v rado, pri nama je slo ze v drugo hehe. Zlatarna Mirage je bila najina druga zlatarna, katero sva obiskala. Pri preizkusanju v prvi zlatarni, nama ni bil vsec prav noben komplet in prav zaskrbelo naju je ali bova sploh nasla prstana, ki bosta vsec obema.
Ampak skrbi so bile odvec... ker nama je v Zlatarni Mirage takoj padel v oci komplet, ki je bil popoln za naju. Andrej nama je vgraviral se najini ljubkovalni imeni dedi&babi tako da bo res drzalo "dokler vaju smrt ne loci".

Hvala Andrej&Manja!

Petra&Jure Košir

25.10.2015
Fotograf: Samo Rovan

V poročnih revijah so nama vaši prstani takoj padli v oči, ker so bili preprosto čudoviti: Prav zato nisva hodila kaj dosti naokrog, ampak sva se kar takoj odpravila v vašo prodajalno v Poročnem kotičku, kjer sva jih v hipu izbrala, saj ste brez težav ugodili najini želji po 'malo drugačnih' prstanih. ...ampak najboljše pride na koncu, ob prevzemu, ko v roke dobiš tako lepo 'zapakirana' prstana, da ju kar taka neseš na obred! :-) še enkrat hvala, Mirage in hvala Manja za vso pomoč in prijaznost!

Foto: Manca Birk
Polona in Bine Schmitzberger, Krkavče, 12.05.2012


 


 
Pri naju ni bilo dileme za katero zlatarno naj se odločiva, ko gre za najpomembnejši "kos nakita" v življenju. Želela sva najboljše in odgovor se je ponujal sam po sebi. Ko pa sva spoznala še vaju, Manja in Andrej, ni bilo več poti nazaj. :-) Ustregla sta Damijanovi želji po enostavnosti in brezčasni eleganci, obenem pa sta opazila moje hrepenenje po večnih diamantih. Skoraj upava si trditi, da so nastali najlepši obročki ljubezni, ki sva si jih ob prisotnosti najbližjih izmenjala na čarobnem Bledu.

Katja in Damijan Pecl

Bled, 03.08.2013

Sicer "samo" zaroka... a, že ta precej posebna... kako bova presenetila na poroki, sicer še ne veva, a zagotovo bo nepozabno.


Hvala Zlatarni Mirage za prijazno pomoč, z izdelkom sva oba več kot zadovoljna.


Jernej&Alja

Zaroka na VID in PERO Šovu


 


 

Na sončen dan pozne spomladi sva si obljubila zvestobo v krogu svojih najblišjih. V toplem objemu zlatarne Mirage sva z lahkoto izbrala prstana, ki naju bosta spominjala na ta dan in spremljala skozi življenje.


Hvala, draga Manja in Andrej, da sta sledila najinim željam ter prispevala k čarobnemu dnevu in vsem ostalim, ki mu sledijo.

Maruša in Primož


Najin sanjski dan je bil popolnoma takšen, kot sva si ga zamislila. Polen smeha, sreče, ljubezni, riža, rožic, solzic in obilo dobre volje. Ker sva želela pustiti najin pečat prestopu v zakonski stan, si veliko zlatarn ni bilo potrebno ogledovati, saj sva v Zlatarni Mirage začutila pravi vtis že na samem začetku priprav velikega dne. Odločitev torej ni bila težka, za nakup poročnih prstanov sva izbrala Zlatarno Mirage. Unikatna, kvalitetna in še inovativno zapakirana prstana imava sedaj samo midva. Zatorej hvala Manji in ekipi za prijaznost in ustrežljivost.


Kendov dvorec, 8. Junij 2013, Anja in Matija Puš

Foto: Zoran Abram

 


 

S tem, ko sva postala eno, si obljubila večno ljubezen, sva vstopila v dovršen najin svet, s pomočjo edinstvenih prstanov Zlatarne Mirage, ker sva zaupala strokovnjakom in njihovi kvaliteti, zaradi katerih tudi, je bil najin dan čaroben.


Tea&Alen

Foto: Marko Turk


Korekten odnos do strank začinjen z dovršeno kakovostjo. Hvala za perfektno izdelavo najinih poročnih prstanov.

Ksenija in Matjaž


 


 

Kot golobčka dva,sta po preprogi šla, oba močno zaljubljena, srečna do neba.

Zahvaljujva se ZLATARNI MIRAGE, ker so uresničili najine želje, saj sta najina prstana izdelali samo za naju. Z vašim delom ste nama polepšali poročni obred, ter blišč na najinih rokah kjer bo trajal celo večnost. Tudi bodočim mladoporočencem priporočam nakup prstanov v Zlatarni Mirage.


Hvala
Mirjam&Dejan Golob

Prstane zlatarne Mirage sem prvič opazila v reviji, takrat sem si sama pri sebi rekla: Ko se bom poročila... No, nekaj let kasneje je tudi za naju napočil trenutek načrtovanja poroke in iz moje škatlice spominov sem vzela stran iz revije, katero sta krasila poročna prstana zlatarne Mirage. Odločitev je bila lahka, izbira, kvaliteta, prefinjenost ter unikatnost...Hvala vama, Manja in Andrej za popoln zaključek najinega poročnega obreda...


Aleš in Nika Božnar

 


 

Popolni prstani... Popolna poroka... Popolno potovanje...


Nina Vidmar

Najin poročni dan je bil kot dan v najlepši pravljici. Obkrožali so naju ljudje, ki jih imava rada, ljudje, ki so iskreni in dobri po srcu.
Piko na i pa ste najinemu dnevu dali v Zlatarni Mirage, kjer ste izdelali unikatna prstana, točno takšna, kot sva si jih zaželela in o njiju sanjala od nekdaj. Izdelali ste prstana, ki predstavljata samo naju. Vsakomur s ponosom poveva, da nosiva prstana iz Zlatarne Mirage in za to vam bova večno hvaležna.

Hvala,


Jasmina in Andrej

 


 

S poroko sva želela le potrditi najino trdno čustveno vez, kot simbol najine ljubezni pa sva se odločila za prstane zlatarne Mirage, saj so se nama zdeli najbolj prefinjeni in mogočni, ravno takšni, da so odlično zaokrožili ta dogodek.

Ko sva se spoznala sva takoj vedela da si želiva drug drugega in to za vedno. Tako se je zgodilo tudi pri izbiri najinih poročnih prstanov in se lepo zahvaljujeva zlatarni Mirage ki nama jih je izdelala čisto po želji.


Anka in Klemen

foto: Nik Korošec

 


 

Poročni dan je en sam, poročni prstan je za vedno. V veselje nama je nositi mirage.


Lep pozdrav,
Tadeja in Matjaž Antončič

...

 


 

En majhen obroček v katerem je ujet najin svet, midva, spomini, preteklost in prihodnost. Preprost, eleganten, večen, ko ti pogled nanj nariše nasmeh in toplino na obraz, tudi v "deževnih" dneh.

Zaupala sva tradiciji in priporočilu, zato sva izbrala zlatarno Mirage.

Hvala, ker ste ujeli najin svet.


Roman & Jasmina Novak
Foto: Gregor Gomboc

Obiskala sva veliko zlatarn, videla in puskusila ogromno modelov poročnih prstanov. Nisva zagotovo vedela kaj iščeva. Hotela vsa nekaj posebnega, nekaj edinstvenega, nekaj kar bova nosila samo midva. Vseposvsod so bili modeli kakršni so pač bili. Niso se dali spreminjati. V zlatarni Mirage so nama razkazali svojo pestro ponudbo prstanov. Modeli so čudoviti, vendar sva želela čisto svojo kombinacijo. Presenečena sva bila, ko so rekli, da ni problema. Skupaj smo poiskali nekaj idej kakšni bi bili lahko prstani in bila sva navdušena. Takoj so vedeli kaj iščeva. Narisali smo skico in pretehtali vse možnosti. Šla sva še v nekaj drugih zlatarn vendar nesmiselno, ker sva takoj že vedela, da boljše ponudbe ne bova dobila.
In sva se vrnila k zlatarni Mirage.
Prstani so čudoviti, izdelani po najini želji in še cenovno ugodni.


Damjana in Urban


 


 

Pravijo, da ljubezen na prvi pogled ne obstaja. Pri nama se je zgodila.
Odločitev za poroko je bila zelo preprosta. Iskanje pravih ponudnikov in storitev pa daleč od tega.
Trdo prepričava v to, kakšen bo najin dan sva se podala na pot.
Enosmerna cesta naju je pripeljala tudi do vas.
Začutila sva. Vašo toplino in predanost ulito v prelepo zbirko prstanov.
Odločitev za prava prstana je bila z vašo pomočjo še lažja kot sama odločitev za poroko.
Najin dan so zaznamovali čudoviti ljudje in trenutki, vaši prstani pa naju bodo spremljali vsak trenutek, vsak dan.
Podarili ste nama doživljensko garancijo, trudila se bova da bo temu res tako.

Iskrena hvala za nepreceljivo izkušnjo pri tako pomembnem nakupu.


Nika in Dejan
Foto: Matjaž Očko

Ko sva stopila skozi vrata zlatarne Mirage,
sva takoj vedela, da je to tisto, kar si želiva.
Vrhunska izdelava, prefinjenost, kvaliteta,
velika izbira poročnih prstanov ... prijaznost ... in še bi lahko našteval.

Zelo sva ponosna, da nosiva prstana od Zlatarne Mirage.

Hvala


Nataša in Tomi

 


 

Le ljubezen ima moč,
da združi ljudi, in to na način
da se počutijo popolne in izpopolnjene.
Le ljubezen lahko združi,
kar je v njih najglobjega.
(PIERRE TEILHARD DE CHARDIN)

Zahvaljujeva se ZLATARNI MIRAGE, kjer so nama izdelali prstana - del popolnosti najine poroke.
Zdaj verjameva, da se sanje včasih tudi uresničijo.

Hvala


Katja&Roman Štihl
Foto: Tivadar

V dandanašnji potrošniški družbi vse stvari počasi izgubljajo svojo vrednost.
Predvsem materialne stvari so tiste, ki so narejene s pomočjo tekočega traku,
po enakem vzorcu, vabijo iz izložb s svojo načičkanostjo ter kmalu po nakupu namenoma razpadejo ali pa postanejo zastarele.
Z vsem tem hkrati razpadejo tudi človeške vrednote in na žalost je tudi poroka postala v nekaterih pogledih zastarel obred.
Ker se sama trdno upirava temu načinu razmišljanja sva se odločila, da se poročiva.
Da celemu svetu oznaniva, kako zelo se imava rada in da so stvari, katere se splača ohranjati celo življenje.
V tem duhu sva izbrala tudi poročne prstane in Mirage nama je dal točno tisto kar sva iskala.
Unikatno ročno delo, prefinjen in dodmiseln minimalistični dizajn, ki na preprost način zadene samo bistvo večne lepote.

HVALA za neprecenljiv spomin!


Jasmina in Denis
Foto: Gregor Šajn

 


 

Ker sva hotela, da je najina poroka nekaj posebnega, sva to tudi uresničila!
Posebna je bila že obleka, zato sva hotela imeti tudi edinstvene prstane!
Hvala zlatarni MIRAGE, ker delate sofisticiran in prefinjen nakit!
Tudi vi ste nekaj posebnega:-)


Tina Lazar Kajtner & Matej Kajtner
Foto: Dragan Zlatanovič

Zlatarna Mirage naju je s svojo drugačnostjo, inovaticnostjo in kakovostjo prepričala še pred najino poroko, zato nisva imela težav pri iskanju poročnih prstanov. S prijaznim pristopom, idejami in posluhom za najine želje, so nama ustvarili edinstvena prstana.


Petra in Aleš Tuhtar
Foto: Miran Juršič

 


 

Pri Zlatarni Mirage nama je všeč njihova inovativnost in pripravljenost, da so izdelali prstane samo za naju.
Hvala, da imava unikatne prstane.


Simona & Thomas

Za najino poroko sva želela da bo nekaj posebnega, nekaj drugačnega, nekaj unikatnega, saj taka sva tudi midva. Tako sva se odločila za Zlatarno Mirage, ki je bila pravzaprav prav to kar sva iskala. Najini prstan so drugačni od ostalih, saj so narejeni posebej za naju in niso eni izmed mnogih, ki sva jih opažala v revijah.
Tudi osebje je bilo prijazno ter pozorno poslušalo najine želje.


Darja in Uroš Bogataj

 


 

Povsod sva iskala poročne prstane, vendar so si vsi podobni in isto dolgočasni.
Potem pa sva odkrila Zlatarno Mirage in se takoj oba strinjala, da lepših prstanov ne bova našla. Točno to kar sva iskal. Nekaj posebnega. Vrhunska izdelava, zelo bogati, z eno besedo - popoln. Prav tako sva bila izredno zadovoljna, ker so se nama posvetili ter se tudi držali vseh dogovorjenih rokov in bili zelo profesionalni. Definitivno je Mirage prava izbira za vse, ki želijo lepe, kvalitetne in designerske poročne prstane.


Jasna in Jure

Zahvaljujeva se vam za vašo prijaznost in pomoč pri izbiri prstanov, ki seveda ni bila lahka. Saj imate seveda neverjetno veliko izbiro prelepih prstanov. Zelo sva vesela, da lahko nosiva prstane Mirage!
Hvala

Ko sva se spoznala, sva bila dva človeka, ki se ljubita
Sedaj sva eno bitje-nerazdružljivo prepleteni življenji, ki ju povezujeta vaša prstana!


Laura in Aljaš Kos

 


 

Pred poroko sva vedela, da poleg spominov za vedno ostanejo poročne slike in poročna prstana. Zaradi dobrih referenc Miraga, sva bila prepričana, da bova poročne prstane naročila prav tam. Že pred prvim obiskom Andreja, sva na osnovi spletne strani naredila ožji izbor in ob prihodu v zlatarno sva se zlahka odločila katera bosta najina. Najine želje in Andrejeve izkušnje so pripomogle, da sva si na najin poročni dan nadela čudovita prstana. Zaradi službenih obveznosti, žal nisva veliko skupa in oba prstana sta zagotovo tista, ki naju, med drugim spomnita na prečudovit 26.6., ko sva postala mož in žena.


Nedo & Sabina
Foto: Gregor Audič

Z Zlatarno Mirage sva zelo zadovoljna, saj so prisluhnili vsem najinim željam. Imajo veliko izbiro in zelo kvalitetne poročne prstane, sploh pa je nama bil všeč odnos kako se trudijo ustreči stranki.

če bi se še enkrat poročila bi znova izbrala Zlatarno Mirage!


Olga & Blaž

 


 

Kot vsaka poroka, je bila tudi najina nekaj posebnega. Morda še posebej zaradi tega, ker so priprave nanjo potekale le dober mesec. Pa je šlo ... seveda je šlo. Na koncu je bilo vse tako, kot sva si želela.
O izbiri poročnih prstanov pravzaprav nisva nič oklevala, saj sva že imela Mirage-ov zaročni prstan, ki je edinstven. Prav takšni pa so tudi najini poročni prstani, ki jih ponosno nosiva.


Hvala Andrej, hvala Manja

Katja & Borut

"Usodni 'DA' sva ovekovečila z najino zaobljubo večni predanosti, kar predstavljata tudi prstana, ki združujeta kroga neskončnosti. Pogled oz. "Mirage" na njiju izžareva najino osebnost, karakter, iskreno ljubezen in neskončnost združitve.

Zahvaljujeva se zlatarni MIRAGE, kjer sva našla pravšnja prstana, ki odsevata večnost in eleganco najine ljubezni z dodelanim designom, brilijanti pa odslikavajo čistost najinih duš. Le-ta predstavljata unikatnost, kakršna je najina ljubezen.

HVALA.


Suzana&Borut
Foto: Marjan Cerar

 


 

Od trenutka, ko sva ju zagledala, sva vedela, da je to tisti par, ki bo krasil najina prstanca!
Ponosno ju nosiva in resnično hvala, da so se nama tudi z vašo pomočjo uresničile sanje.


Tina in Mario Smrtnik


Zlatarna Mirage nudi vrhunski design, moderne oblike in izjemno eleganco na enem mestu v enem samem izdelku. Z ženo sva najina prstana iskala precej časa, v zlatarni Mirage pa je g. Andrej Grm najine želje in pričakovanja več kot presegel. G. Grm hvala za čudovita prstana in odlično storitev od naročila do prevzema. Ostanite takšni še naprejm saj ste s svojimi izdelki velik korak pred konkurenco!


Igor Koščak

 


 

NAJIN DAN ...
... je bil dan smeha in veselja.
... je bil dan, ko sem videl le njo.
... je bil dan, ko ne bom nikoli pozabil čara in posebnih iskric v njenih očeh.
... je en redkih dni, ko se spomnim njene obleke do potankosti.
... je bil preprosto popoln.

In prav takšna sta najina prstana, odražata naju, najin karakter, stil veselje, smeh, ... V zlatarni Mirage sva našla prstana, ki sta navdih in inspiracija najine ljubezni, z barvami rdečega zlata sva ujela karakter in z drznostjo dizajna najin pogum. Ja, prstana sta posebna, tako kot midva ... ŽIVAHNA!
Andrej, hvala ti, veš ti nisi naredil samo"najinega dneva" nekaj posebnega in drugačnega, ampak najin vsakdan, saj s pogledom na roko vedno rečeva: "Prstane ša imava svetovne!".


Urška & Jernej
Foto: Gregor Šajn