O nas

Zlatarna MIRAGE je mlado podjetje, ki ima lastno, 
visokokakovostno blagovno znamko zlatega nakita, 
imenovanega MIRAGE.

 

Kolekcije MIRAGE ponujajo diamanten nakit vrhunske kakovosti, 
ki je kljub svoji masivnosti 
zelo udoben in nežen.

Močan pridih elegance naredi izdelke tako edinstvene, da pritegnejo še tako izbirčne. Ker z nakitom ne želimo le vzbuditi pozornosti, ampak jo tudi obdržati, se pri izdelavi posvetimo vsaki majhni podrobnosti ter jo seveda izpopolnimo. Vsi izdelki so izdelani ročno in z največjo natančnostjo.

 

Po lastnem navdihu si lahko izberete poljubno barvno kombinacijo zlata, pri čemer vam seveda nudimo strokovno svetovanje. Ustrežemo še tako posebnim željam in prilagodimo za vas prav vsako podrobnost.

 

Pri posebnih priložnostih, ki jih oplemenitite z nakitom, izberete takšnega, ki bo že na prvi pogled simboliziral večnost in izžareval mogočnost. Izbirate lahko med klasičnim rumenim, zapeljivim belim in prestižnim rdečim zlatom ter njihovim bogatimi kombinacijami. In ker so naši izdelki tako edinstveni in dovršeni, so primerni za različne priložnosti. Izbranemu nakitu po želji dodamo še briljanten dodatek, za katerega vam jamčimo s priloženim certifikatom. Za popolnost dogodka pa na koncu poskrbimo še z vrhunsko embalažo. Tako posebne priložnosti postanejo res posebne in nepozabne.

 

Če ste tudi vi radi posebni ali pa se le želite prepričati, kaj na njem je tako posebnega, se oglasite v naši zlatarni.